Onze specialiteiten

Bij ons eet u Heerlijk en vooral Eerlijk. Gewoon in de Herberg, onze sfeervolle Eetkamer of buiten op het terras.

Bijna alle gerechten bereiden we zelf, in onze eigen keuken. Dat doen we volgens oerdegelijk ambachtelijk vakmanschap. Zoals het hoort.
Onze fruitvlaaien bakken wij dagelijks vers volgens het 90 jaar oude recept van oma Bessems. Proef waarom we het in ere houden!

We kiezen onze producten met zorg, veelal bij kleine boerenbedrijven uit de regio. In samenwerking met Koffiebranderij den Bock hebben we zelfs onze eigen Tasz koffie gebrand! En daar zijn we best een beetje trots op…

De oude gewelfde kelder onder de Herberg staat vol met goed gevulde Weckpotten.
We eten hier zoveel mogelijk groenten en fruit van het seizoen, als er overvloed is maken we het in voor de winter.

Ons keukenteam werkt met passie voor het ambacht en liefde voor mooie producten, en DAT is wat u in onze gerechten proeft…Kom en geniet!