Ons Kerstmenu

kerstmis 2016

KERSTAVOND 24 DECEMBER:

 

Scharrel buffet, culinaire ontdekkingstocht door de Smidse

 

Na het voorlezen van onze kerstgedachte onder het genot van een Limburgs drankje, serveren wij een uitgebreid voorgerechten buffet, gevolgd door een hoofdgrechten buffet en als laatste een dessert buffet voor u.

 

Aperitief vanaf 18.00 uur

Aanvang scharrelbuffet 19.00 uur

€ 35.00

 

 1e KERSTDAG 25 DECEMBER:

U kunt aan tafel komen tussen 18.00 uur en 20.00 uur

 

Kerstmenu a € 45,00

 

·        “Bombe” van huis gerookte zalm en garnalen met citroen- melisse dressing

(v) Taartje van gele en rode biet met hangop van Reymerstokker yoghurt en knoflook bieslook met roze pepertjes

 

·        Heldere tomaten bouillon met kalfs mousseline en tuinkruiden

(v) Heldere tomaten bouillon met gepofte paprika en komkommer dille parels

 

·        Tongfilet uit de oven met Provençaalse ratatouille en kreeften saus

(v )Gegrilde, gemarineerde tofu met Provençaalse ratatouille en lavas sabayon

 

·        Gebakken hertenbiefstukjes met selderij puree en saus van bospaddenstoelen

(v )Risotto van bospaddenstoelen met gekonfijte selderij, krokante wortel en doperwtjes crème

 

·        “After-eight” taartje met mokka roomijs en espressostroop

(v) “After-eight” taartje met mokka roomijs en espresso stroop

 

·        Koffie of thee  met bonbons

 

 

2e KERSTDAG 26 DECEMBER:

U kunt aan tafel komen tussen 18.00 uur en 20.00 uur

 

Kerstmenu a € 37,50

 

·        Triptiek van gerookte ham soorten met Cumberland saus

(v) Parel couscous , gemarineerd met munt en gember, sesamzaad en soja dressing

 

·        Wilde eend met eekhoorntjes brood en eenden bouillon

(v) Pompoen soep met venkelschuim en paprika meringue

 

·        Kabeljauw filet, krokant gebakken in kruiden croûte, met Elzasser zuurkool, spekjes en champagne crème

(v) Krokante ravioli ’s met geitenkaas en spinazie, met saffraan crème

 

·        Hazelnoten ijsparfait met karamel saus

(v) Hazelnoten ijsparfait met karamel saus

 

·        Koffie of thee met bonbons

 

Reserveer tijdig uw tafel !!

 

Herberg de Smidse,

Molenweg 9, 6285 NJ Epen

043-4551253

www.smidse.nl

info@smidse.nl

 

 

 

 

* verplicht invulveld
Akkoord verklaring

Vraag hier onze gratis Nieuwsbrief aan

met kortingen en nieuwtjes

Restaurant Herberg Hotel & Appartementen

De Smidse bv

 

Molenweg 9 | 6285NJ Epen

tel.: +31(0)43-4551253  | e-mail: info@smidse.nl

 

K.v.K. 14.105.499   |   BTW/VAT: 8198.66.830.B.01
GPS latitude, longitude: 50.77208, 5.91777

Webdesign, Photography, short videos & Google Virtual Tour ©.2015 Ivo Vleugels

Text: ©.2015 Ingrid à La Crème

Openingstijden:
7 dagen per week geopend vanaf 8.30 uur.
Gesloten van maandag tot en met donderdag in de periode:
 9 januari tot en met 9 februari