tot 6 personen
Koeienstal

Vroeger was dit de stal, nu ziet u in deze ruime woning daar alleen nog de oude plafonds van terug.Er zijn drie slaapkamers, waarvan een op de begane grond. Woonkamer met keukenblok en afwasmachine, ruime badkamer met inloopdouche, apart toilet. Eigen terras.

 

 

tot 8 personen
Hoeskamer

Onze grootste woning! Er zijn drie slaapkamers, waarvan een voor vier personen. Een gezellige woonkamer, een sfeer-volle woonkeuken met afwasmachine, een mooie badkamer met in-loopdouche, hal met toilet op de begane grond. U heeft de beschikking over een privé tuin met royaal overdekt terras zodat u altijd buiten kunt zitten!

tot 8 personen
Speltveld

Moderne woning achter de Herberg op eerste etage. Er zijn drie slaapkamers, en een tweepersoons slaapbank in de grote woon-kamer met keukenblok. Grote badkamer met bad en douche, apart toilet. Over de gehele lengte van de woonkamer beschikt u over een groot balkon met een geweldig mooi uitzicht!

tot 4 personen
  Smidse

Ruime sfeervolle woning, volledig gelijk-vloers. Er zijn twee slaapkamers, grote woonkamer, aparte keuken, badkamer met ligbad, en apart toilet. Gelegen naast de Herberg. (Het terras van deze woning grenst aan dat van ons)

tot 4 personen
Melkhuisje

Dit knusse appartement is volledig gelijk-vloers. Er is een slaapkamer, en een woonkamer met keukenblok. Badkamer met inloopdouche en toilet. Beschikt over een klein terras waar u lekker buiten kunt zitten.

 

tot 2 personen
Kippenhok

Mooi vrijstaande vakwerk woning. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één knus-klein..(U slaapt hier in een twijfelaar) Een gezellige woonkamer met keukenblok, hal met toilet. Eerste verd: badkamer met inloopdouche, twee slaapkamers.Eigen terras met geweldig mooi uitzicht op het Geuldal.

tot 4 personen

Hooizolder

Gezellig appartement onder het dak. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een op de begane grond.

Woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en toilet, en 1 slaapkamer zijn op de 1e etage. Deze woning heeft een eigen balkonnetje met fantastisch uitzicht over het Geuldal.

 

 

Algemeen

appartementen

Hoeskamer (max. 8p.)

Hooizolder (max. 4p.)

Melkhuisje (max. 4p.)

Kippenhok (max. 2p.)

Koeienstal (max. 6p.)

Smidse (max. 4p.)

Speltveld (max. 8p.)

eten/drinken

de Smidse

contact

hotelkamers

* verplicht invulveld
Akkoord verklaring

Vraag hier onze gratis Nieuwsbrief aan

met kortingen en nieuwtjes

Webdesign, Photography, short videos & Google Virtual Tour ©.2015 Ivo Vleugels

Text: ©.2015 Ingrid à La Crème

Restaurant Herberg Hotel & Appartementen

De Smidse bv

 

Molenweg 9 | 6285NJ Epen

tel.: +31(0)43-4551253  | e-mail: info@smidse.nl

 

K.v.K. 14.105.499   |   BTW/VAT: 8198.66.830.B.01
GPS latitude, longitude: 50.77208, 5.91777

 

Disclaimer - Privacyverklaring

Openingstijden:
7 dagen per week geopend vanaf 8.30 uur.
Gesloten van maandag tot en met donderdag in de periode:
 9 januari tot en met 9 februari